Workshops - Zakelijk

» Bekijk ook onze workshops voor particulieren.

1. Workshop imago voor bedrijven

Uw personeel vormt het levendige visitekaartje van uw bedrijf. Als uw personeel zich ongepast kleedt, zendt het een verkeerde boodschap uit naar uw klanten, zakenpartnets, leveranciers en andere contacten. Dit geldt zowel voor het kaderpersoneel als voor het team op de werkvloer, de hostessen op de beurs, de receptionisten en de loketbedienden. Elk personeelslid is immers een schakel in een sterke bedrijfsuitraling!

Magenta Styling Studio verzorgt individuele adviezen, groepspresentaties en workshops op het gebied van kleur, stijl en make-up. Tijdens deze sessies maken we uw personeel bewust van het gewenste bedrijfsimago en hoe zij hun persoonlijke stijl hierop kunnen afstemmen.

Wij zoeken graag samen een geschikte vorm van imagoadvies op maat van uw bedrijf.

Wij werken onder andere voor SD-Worx.

Francine beschikt over een onuitputtelijke kennis en expertise. De manier waarop zij haar kennis overbrengt zorgde ervoor dat ik vanaf de eerste moment "verkocht" was. Haar passie is aanstekelijk. Ze weet iedereen te boeien van het eerste tot het laatste moment. De keuze was voor mij ook snel gemaakt om Francine in te schakelen voor een opdracht “kleur, stijl en imago” in mijn werkomgeving. Ook in deze opdracht heeft zij ook mijn deelnemende collega's weten overtuigen van haar liefde voor het vak, en van het belang om altijd en op elk moment goed voor de dag te komen. De dames hebben met volle teugen genoten van de tot in de puntjes perfect georganiseerde workshop. Mega toffe, professionele en zeer gedreven madam!Barbara Van Goeye - Antwerpen - SD WORX

2. Kleur- en stijltraining aan uw winkelpersoneel

Persoonlijk advies en een goede service aan uw klanten speelt een grote rol in het succes van uw zaak. Magenta Styling Studio organiseert kleur en stijl trainingen voor uw verkoopteam zodat ze uw klanten nog beter kunnen begeleiden tijdens het winkelen.

Wij werken onder andere voor Terre Bleue.

Iedereen was het er over eens dat je geslaagde trainingen gegeven hebt!  Het verkoop team heeft erg veel geleerd, ze zullen de klanten nu perfect kunnen stylen volgens kleur- en stijltype! Ik kreeg deze week al veel positieve reacties.Marijke Linthoudt - Terre Bleue

3. Workshop kleur- en stijl voor uw klanten

Organiseert u binnenkort klantendagen, modedagen of opendeurdagen? Gepast kleur- stijl- en make-upadvies in uw zaak geeft een stijlvolle meerwaarde aan uw event, wat uw klanten beslist zullen appreciëren. Bij Magenta Styling Studio bent u aan het goede adres voor vakkundig advies bij de voorstelling van een nieuwe collectie, opening van uw zaak, braderij of late-nightshopping.

Wij werken onder andere voor Concept Fashion Store.

4. Events

Het team van Magenta Styling Studio verzorgt kleur-stijl-imagoadvies op al uw events, zoals personeelsfeesten, fashionevenementen of beurzen. Ook verzorgen we stylings en make-up tijdens fotoshoots en catwalkshows.

Wij werken onder andere voor Carglass.