Workshops - Particulieren

» Bekijk ook onze workshops voor zakelijke relaties.

Francine organiseert leerrijke en gezellige workshops waarbij de deelnemers op een interactieve en vlotte manier veel bijleren over kleur, stijl, imago en make-up. Zij zorgt voor een onvergetelijke vrijgezelle- of verjaardagsactiviteit rond kleur, stijl en make-up. Ook geeft ze een stijlvolle invulling aan al uw teambuildingsessies, vieringen van verenigingen of serviceclubs.

Zowel te boeken op locatie, bij jou thuis of in de styling studio. Bij een workshop in de studio voorzien we bubbels en hapjes!

Tijdens een intakegesprek peilen we naar uw wensen en voorkleuren.

Workshop kleur

De deelnemers ervaren op een interactieve en vlotte manier wat kleuren kunnen doen om de uitstraling te versterken. Iedere deelnemer krijgt een quickscan kleur waarbij het seizoenstype wordt bepaald. Daarbij volgen nog belangrijke combinatiemogelijkheden en adviezen. Deze workshop kan zowel voor kleinere als voor grotere groepen gegeven worden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Workshop Stijl

Tijdens deze workshop leren de deelnemers hun lichaamstype kennen. De belangrijkste stijlregels worden besproken en de stijlpersoonlijkheid van de deelnemers wordt vastgesteld. Ook gaat Francine de gelaatsvormen bepalen, waarop kapseltips volgen. Deze workshop kan zowel voor kleinere als voor grotere groepen gegeven worden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Workshop make-up

Tijdens deze workshop leren de deelnemers de belangrijkste make-uptechnieken stap voor stap aan in groep. Deze sessie is bedoeld voor dames die zich de basis van een goede maquillage eigen willen maken! Alle make-upmaterialen (spiegel, borstels, make-up, ...) zijn aanwezig in de studio of kunnen op locatie meegebracht worden.

Een combinatie van kleur, stijl en make-up in één workshop is mogelijk.

Ik wil je bedanken voor de super leuke vrijgezellenmiddag die je voor ons hebt georganiseerd! Het was erg geslaagd, we hebben veel geleerd en daarbij was het ook erg gezellig!Sofie V. - Antwerpen