Foutmelding

Notice: A non well formed numeric value encountered in _video_filter_process() (regel 215 van /home/server1/apps/magentastylingstudio.be/docroot/sites/all/modules/contrib/video_filter/video_filter.module).

Style in the city tour

Personal shopper, topstyliste en hét gezicht van de Modeschool Francine Kerckhaert laat je de modeschatten in Antwerpen ontdekken tijdens de Style in the city tour!

In drie uur tijd leer je samen met je vriendinnen een shoppingtour kennen, aangepast aan jouw stijlpersoonlijkheid. Je bezoekt dé fashionstores en hotspots van de modestad. Ook de verborgen modeparels zoals kleine outlet- en vintageshops die enkel de happy few weten te vinden!

Francine geeft je meer inzicht in mode, trends, stijlen en merken. Daarbij krijg je er gepersonaliseerd kleur- en stylingadvies bovenop.

Iedereen wordt in het shoppingparadijs als VIP ontvangen en natuurlijk staan er special treats in diverse shops op de agenda.

"Ik heb mij leren kleden naar mijn figuur én daarbij leuke nieuwe winkeltjes leren kennen. Een echte aanrader!" - Tiffany Malfait

Kies tussen drie city tours in de hipste modedistricten van Antwerpen:

Style in the city tour

  

TIP! Een leuk idee voor een vriendinnen dag, vrijgezellenfeest, teambuilding of verjaardag! 

Voor groepen vanaf 5 personen, €75 p.p met bubbels&sweets! 

Tijdens een intake gesprek peilt Francine naar jullie wensen, voorkeuren, stijlpersoonlijkeid en budget. 

Op zoek naar inspiratie voor een leuke, nieuwe of tweedehandsoutfit? www.shopinantwerp.be vertelt je in enkele klikken waar je die kunt vinden! Fashionista's die verliefd zijn op Antwerpen geven er hun shoppinggeheimen prijs. Beroepsshopper Francine verklapt hier ook haar geliefkoosde adresjes. 

 

 

Kleuradvies tijdens de Style In The City Tour
Stijladvies tijdens de Style In The City Tour
Glaasje champagne tijdens de Style In The City Tour
Onderweg tijdens de Style In The City Tour
Delux shopping
Fashionista shopping
Gelaatsverzorging bij Aveda
Fashionista shopping
Onderweg tijdens de Fashionista Shopping