Presentatiecoaching

We bieden zowel bedrijven als particulieren presentatie coaching aan. Dit kan privé, of in een select gezelschap. Tijdens de sessie leer je eerst de technieken aan die je nodig hebt om succesvol voor een groep te staan. Daarna  breng je de geleerde technieken in de praktijk. Het doel van de training is ontspannen en overtuigend te leren presenteren!

De manier waarop je spreekt, je persoonlijke uitstraling en de woorden die je kiest bepalen het resultaat van je presentatie.  Daarom besteedt Francine tijdens deze training aandacht aan je non-verbale communicatie zoals kleding en lichaamstaal, maar ook je verbale communicatie zoals woordgebruik en stemgebruik. De technieken die je tijdens deze cursus leert, stellen je in staat om boeiend over te komen, zodat je meer succes behaalt met je presentaties!

Training: "hoe organiseer ik een boeiende presentatie/workshop?"

Speciaal voor startende kleur-stijl-imagoconsulenten organiseren we privé- en groepssessies om inhoud en vorm te geven aan workshops, presentatie en voordrachten.

Wat je leert is simpel: boeiend, overtuigend en authentiek presenteren. Daarbij leer je concreet invulling te geven aan je workshops. Francine geeft je alle tips en voorbeelden uit haar persoonlijke ervaring, om zelf een geslaagde presentatie in elkaar te steken voor grote en kleine groepen.

NIEUWS

12 mei 2013 - workshop "hoe organiseer ik een boeiende presentatie/workshop" voor kleur-stijl-imagoconsulenten (volzet)

9 juni 2013 - workshop "hoe organiseer ik een boeiende presentatie/workshop" voor kleur-stijl-imagoconsulenten (nog 2 plaatsen)

Inschrijvingen en meer info: info@magentastylingstudio.be