Make-up

Denk niet, zoals veel vrouwen, dat het mooi aanbrengen van make-up alleen een zaak van kenners is. Eigenlijk is het zelfs vrij eenvoudig als je het stap voor stap leert!

De essentie ligt in het accentueren van je beste kenmerken, waarbij je bij voorkeur vasthoudt aan je kleurtype. Alleen zo creëer je een perfect samenspel van kleuren. Er ontstaat een harmonie tussen je natuurlijk verschijning en de make-up waardoor je er altijd stralend uitziet! Wat de tijd van het jaar of de gelegenheid ook is, een mooie maquillage stimuleert je zelfvertrouwen.

We leren je de technieken aan om jezelf stap voor stap te maquilleren. Dit kan in een privé sessie, ofwel in een workshop make-up samen met je vriendinnen.

Ik had zoveel verschillende soorten en kleuren make-up doorheen de jaren gekocht, en nooit kreeg ik het gehoopte resultaat! Vond het fantastisch dat je me heel duidelijk en stap voor stap hebt uitgelegd waar ik specifiek op met letten! Geen foute fond de teints meer voor mij. Eindelijk een naturel resultaat! De juiste technieken en de correcte producten maken inderdaad een groot verschil. Ik maquilleer me nu met veel plezier en krijg veel complimenten met mijn taupebruine oogschaduw! Bedankt!Barbara N. - Belsele

Bruidsmake-up

Je trouwdag is een van de mooiste momenten van je leven. Dan wil je er beslist stralend uitzien! Magenta Styling Studio kan daarvoor zorgen. Voor deze speciale dag bieden we volledig stylingadvies op maat aan voor de bruid, bruidegom, moeders, zussen, broers en vrienden. Kortom, iedereen die er fantastisch wil uitzien op deze onvergetelijke gebeurtenis.

We verzorgen ook je bruidsmake-up. Er wordt vooraf een proefmaquillage uitgetest. Op de grote dag wordt de bruidsmake-up bij jou thuis aangebracht. Het spreekt vanzelf dat je ook de mogelijkheid hebt om familieleden mooi en aangepast te laten maquilleren.

Ik wil je nogmaals bedanken voor het fantastische werk dat je geleverd hebt op onze trouw!! Ik voelde me helemaal op mijn gemak en ik vond het resultaat prachtig. Iedereen was heel tevreden met de make-up en er zijn heel wat complimentjes gevallen. Mede dank zij jou heb ik de dag van mijn leven beleefd. Ik voelde me voor 1 dagje een prinses! Darline Kint - Binnenhuisarchitecte, Zwevezele