Garderobe planning

Een kast vol kleding, maar niets om aan te doen? Dan is het tijd voor een reorganisatie van je kledingkast! 

Francine gaat na welke kledingstukken in je kleerkast geschikt zijn voor je specifieke lichaamsvormen en je stijlpersoonlijkheid. Ze stelt een garderobe samen die volledig bij je past! Francine wijst je op mogelijk nieuwe combinaties met kledingstukken uit je garderobe, en adviseert wat er nog ontbreekt.

Je kleerkast krijgt orde en structuur, wat kiezen en combineren voor jou overzichtelijker en dus gemakkelijk maakt!

Tijdens de garderobeplanning wordt een shoppingfiche opgesteld. Zo weet je perfect welke items missen in je garderobe. Je krijgt nadien een collage toegestuurd met jouw nieuwste combinaties.

De collages zijn voor mij een visueel hulpmiddel 's morgens, ze geven me inspiratie en houvast hoe ik mijn kleding kan combineren! Sabine L. - Sinaai

Het is ook mogelijk om tijdens de garderobeplanning een kleur- en/of stijladvies uit te laten voeren bij jou thuis. Voor het aanvullen van de garderobe kan je daarna een beroep doen op personal shopping.

Je gaf praktische tips bij het doorlopen van mijn kledingkast. Ik heb nu meer zicht op wat ontbreekt en waar ik al voldoende van heb! Het leukste vond ik dat jij mij nieuwe combinaties liet zien van mijn huidige kleding die ik zelf nog niet had gevonden. Erg verrassend! Mireille VDW. - Dendermonde